Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pate de somon cu hrean
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g somon afumat, o lămâie, 2 căței de usturoi, o linguriță hrean ras, sare și cimbru măcinat, după gust, patru lingurițe de iaurt, mărar proaspăt.

Mod de preparare: Peștele îl tăiem mărunt și îl amestecăm împreună cu zeama și coaja rasă de la o jumătate de lămâie într-un mixer. După ce se omogenizează, adăugăm iaurtul, usturoiul pisat și, la final, hreanul, sarea și cimbrul. Acest pateu se servește pe pâine prăjită și deasupra se asezonează cu mărar tocat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.