Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Păstrăvi rasol (I)
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 6 păstrăvi, sare, 2 linguri oțet, 3 linguri ulei, verdeață tocată, zeama de la 1/2 lămîie.

Mod de preparare: Se curăță peștii și se spală în mai multe ape reci. Se înlătură urechile și se pun să stea 10 min. în apă cu oțet. Se pune într-un vas mare 1 l de apă să fiarbă și, cînd dă în clocot, se pune peștele, se micșorează focul și se lasă să fiarbă 15 min. Se scoate pe o farfurie mare și se servește cu un sos din ulei, zeama de la o jumătate de lămîie, sare, verdeață tocată mărunt și puțin piper măcinat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.