Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Păstrăvi în aspic
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 4 păstrăvi de cîte 250-300 g fiecare, zarzavat pentru supă (morcov, rădăcină de pătrunjel, păstârnac, o ceapă), 1 foaie de dafin, 4 foi de gelatină, 300 g ciuperci.

Mod de preparare: Păstrăvii (curățați și spă­lați) se fierb împreună cu zarzavatul (cu­rățat, spălat și tăiat în jumătăți sau sfer­turi) și cu ciupercile (curățate și spălate). Se scot apoi peștii pe un platou mai adînc. Se așează ciupercile îm­prejurul lor, apoi se strecoară zeama și se dizolvă în ea foile de gelatină, ames­te­cîndu-se bine. Se toarnă zeama pes­te păstrăvi și ciuperci și se dă platoul la rece, pentru ca să se prindă aspicul.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.