Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Păstrăv umplut
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 2 pastravi de 300 g bucata, 200 g ciuperci din conserva, 200 g brinza de vaci, un ou, o punga cu garnitura de legume, putin ulei, 4 bucatele de unt, sare, piper.

Mod de preparare: Se amesteca brinza cu oul si ciupercile si se condimenteaza dupa gust. Amestecul se introduce in pestele condimentat, ce a fost eviscerat pe spate. Se coase pestele cu scobitori (se trec scobitorile dintr-o parte in alta a pestelui). Intr-o tava ce a fost unsa cu ulei se pun bucatelele de unt, pestele asezat pe burta si garnitura de legume. Se stropeste din nou cu putin ulei si se toarna o cana de apa. Se introduce in cuptor si se lasa o jumatate de ora. Se serveste cu un vin alb sec.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.