Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pasteta din șuncă

Ingrediente: 300 g sunca slaba, 3 oua, 100 g ciuperci, 150 g unt, 100 ml smintina groasa, 5-6 sardele, 80 g ceapa, condimente de pasteta, sare fina.

Mod de preparare: Ceapa ras fin, se caleste un minut in 50 g unt si se adauga ciupercile bine spalate, taiate cit mai marunt, 1/ 2 lingurita cu sare si condimentele, lasindu-le sa fiarba, acoperite, la foc mic, pina cind scade apa ce o lasa; daca este nevoie, se adauga 1-2 linguri cu apa, pina cind se moaie bine. Cind sint gata, trebuie sa fie bine scazute. Oale fierte tari se curata de coaja. Sunca se trece de 2 ori prin masina de tocat, impreuna cu ciupercile reci. La tocatura se adauga galbenusurile bine zdrobite cu furculita, albusul taiat mai mare, smintina, sardelele, amestecindu-le bine toate cu restul de unt; se adauga dupa gust sare fina.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.