Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pastă din pește sărat sau afumat
Rețetă semi-vegetariană

Ingrediente: 1 kg scrumbii sarate sau afumate, 150-200 g maioneza sau unt, o lingurita ceapa rasa fin, piper, mustar, zeama de lamiie.

Mod de preparare: Pestele se desareaza in apa rece circa 8 ore sau de seara pina dimineata, apoi i se scoate pielea.Carnea, curatata de oase, se trece prin masina de tocat de 2-3 ori, iar pasta obtinuta se amesteca bine cu maioneza, cu mustar si zeama de lamiie sau cu unt frecat pina cind se moaie (adaugind si in acest caz mustar si zeama de lamiie dupa gust) si cu putin piper (facultativ).Se intrebuinteaza pentru tartine, sandvisuri.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.