Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pastă de brânză cu ceapă călită
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 750 g brânză de vaci,1 lingură smântână, 3 linguri ulei, 1 ceapă mare (250 g) tocată mărunt, 1/2 linguriță sare.

Mod de preparare: Se călește ceapa în ulei până la culoarea aurie închisă, se lasă să se răcească și se scurge bine uleiul. Se amestecă brânza, smântâna, sarea, se adaugă ceapa și se amestecă bine.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.