Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Parfe cu cacao (I)
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 70 g cacao, 100 g zahăr, 4 ouă, 400 g frișcă.

Mod de preparare: Se fierbe la foc foarte mic cacaua cu zahărul și puțină apă. Se lasă să se răcească, apoi se freacă galbenușurile bătute separat, iar apoi frișca.

Se toarnă în casetele de gheață de la frigider și se pun la înghețat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.