Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Papară cu cartofi, mărar și sos de iaurt
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 400 g cartofi fierti cu o zi inainte, 4 felii de paine prajita, 4 linguri de unt, 2 linguri de untdelemn, 8 oua, sare, piper, o legatura de marar verde.
Sosul: 1 borcan de iaurt, 1 catel de usturoi, 2 linguri smantana, 1 lingurita mustar.

Mod de preparare: Se curata cartofii fierti cu o zi inainte si se taie in cubulete. La fel se procedeaza si cu painea prajita, care se taie in crutoane. Se pun la incins untul si untdelemnul, se adauga cartofii si painea si se lasa sa se rumeneasca frumos.
Separat, se bat bine ouale, se sareaza, se pipereaza, se amesteca bine cu mararul tocat si se toarna-n tigaie, peste cartofi. Se lasa pe flacara mijlocie sa se coaca frumos. Se serveste cu salata verde si cu sos de iaurt (se amesteca bine iaurtul cu smantana, mustarul si usturoiul ras, se sareaza, se pipereaza).





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.