Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pâine umplută aperitiv

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1 franzelă lungă, 1 ceașcă lapte, 150 g unt, 100 g șuncă, 100 g limbă afumată, mușchi tigănesc sau file, 100 g cașcaval, 1 lingură muștar, 1 lingură ceapă tocată fin, sare, piper.

Mod de preparare: Se scoate miezul de la franzelă, având grijă să se păstreze intactă coaja, se înmoaie în lapte, se stoarce și se amestecă cu untul frecat spumă, cu celelalte ingrediente date prin mașina de tocat și cu ceapa, sarea, piperul și muștarul.

Cu pasta obținută se umple pâinea bine și se dă la rece.

Când se servește, se taie felii.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.