Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Paella (II)
Rețetă tradițională din Spania
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/3 ceașcă ulei de măsline, 1 ceapă mică, 2-3 căței de usturoi, 3-5 linguri pătrunjel verde tocat, 1 linguriță șofran, 2 linguri supă de pui, 3 piepți de pui dezosați, 2 ardei grași verzi, 1 ardei gras roșu, 225 g pastă de tomate, 1 linguriță zahăr, 4 cești orez, 7 cești apă, sare, 450 g creveți din conservă.

Mod de preparare: Se încinge uleiul într-o tigaie mare și adâncă, se adaugă ceapa tăiată mărunt, usturoiul zdrobit și pătrunjelul. Se călesc împreună până când ceapa devine translucidă. Se adaugă șofranul, supa de pui, piepții de pui tăiați bucăți mai mari, ardeii tăiați julien și se sotează până când carnea de pui se albește. Se toarnă pasta de tomate subțiată cu puțină apă, zahărul și se amestecă. Se adaugă orezul și apa și se lasă să dea în clocot. Se sărează, piperează și se fierbe totul 5 minute, amestecând din când în când. Se adaugă și creveții. Se lasă să fiarbă la foc mic acoperit, amestecând din când în când. Dacă orezul pare prea uscat, se mai adaugă apă. Dacă este prea zemos, se ia capacul și se lasă să se evapore lichidul.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.