Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ouă umplute cu ton
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 2

Ingrediente: 4 ouă, 1 cutie cu ton în ulei, 1 linguriță muștar, 1 lingură unt, zeamă de lămîie, 1 ceapă mică, boia de ardei, castraveți acri, sare, piper.

Mod de preparare: Ouăle se pun la fiert. După ce sînt fierte tari, se curăță și se taie pe jumătate. Uleiul se scurge din conservă, iar peștele se amestecă bine cu ceapa tocată mărunt, muștarul, boiaua, untul, zeama de lămîie și cu gălbenușurile de la ouă, pînă cînd devine totul o pastă. Se sărează și se piperează după gust. Cu această compoziție, se umplu jumătățile de ou. Se servesc cu castraveți acri.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.