Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ouă umplute cu sardele
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 8 ouă, 1-2 sardele frecate cu unt, 3 lingurițe muștar, 1 linguriță caș ras, sare, piper, 1/2 pahar maioneză.

Mod de preparare: Se fierb ouăle, se curăță de coajă, se taie jumătăți, se scot gălbenușurile, care se freacă cu pasta de sardele, cașul ras, sarea și piperul. Cu această umplutură, se umplu ouăle. Deasupra, se toarnă maioneză.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.