Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ouă umplute
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 8 oua, 1 chifla inmuiata in lapte, 200 ml smantana, 1 lingura de ulei, 50 g unt, sare, piper, 1 legatura de patrunjel.

Mod de preparare: Se curata ouale fierte tari de coaja, se taie in doua in lungime si se scot galbenusurile.
Jumatatile de ou se asaza una langa alta intr-un castron termorezistent uns cu ulei. Galbenusurile se zdrobesc bine cu furculita, se amesteca cu franzela inmuiata si stoarsa, cu atata smantana cat sa fie o pasta moale si se condimenteaza.
Se umplu jumatatile de ou cu aceasta compozitie, se pune deasupra fiecareia cate o bucatica de unt, se toarna deasupra smantana ramasa si se dau la cuptor. Se servesc cu patrunjel verde tocat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.