Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ouă în sos de verdeață
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 8 oua, 200 g verdeturi amestecate (patrunjel, marar, codite de ceapa verde, tarhon), 2 linguri maioneza picanta, 2 pahare iaurt (300 g), 1 pahar frisca nebatuta (smantana), 1 lingura zeama de lamaie, sare, piper.

Mod de preparare: Fierbeti ouale circa 8 minute, tineti-le sub jetul de apa rece, cojiti-le si lasati-le sa se raceasca.
Spalati verdeata, lasati-o sa se zvante si tocati-o marunt. Amestecati maioneza cu iaurtul, frisca sau smantana si zeama de lamaie, incorporati verdeata tocata si gustati de sare si piper.
Taiati ouale in 4, asezati-le peste sosul de verdeata si serviti-le cu cartofi fierti, peste care presarati putin chimen.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.