Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ouă cu ciuperci
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 oua, 100 g unt, 1 lingura faina, 250 g ciuperci, 1 pahar lapte, 100 g cascaval, sare, piper, patrunjel verde.

Mod de preparare: Se fierb ouale tari si se curata. Galbenusurile se sfarima cu o furculita si se amesteca cu o ceapa taiata marunt si putin inabusita, cu jumatate din cantitatea de unt frecat spuma cu sare, piper si patrunjel tocat. Se umplu ouale, se asaza intr-un vas de pamint sau de Jena si se toarna pe deasupra un sos alb mai gros, ca ciulamaua, in care s-au pus ciupercile taiate si inabusite si jumatate din cascavalul ras. Se dau la cuptor.
Se servesc fierbinti cu restul de cascaval ras si unt pe deasupra.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.