Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ouă cu carne și legume

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 felii carne, 6 oua, ulei, 1 ceapa, 4-5 rosii, 1 morcov, 1 ardei gras, frunze de patrunjel si marar, piper, sare.

Mod de preparare: Se aleg 6 felii de carne fara grasime, se bat ca pentru snitele si se pun la prajit in ulei pe foc domol. Cind sint gata, se potrivesc de sare si piper si se lasa pe un platou. Separat, se taie o ceapa foarte fin si se caleste in ulei incins. Se adauga rosiile taiate felii, morcovul taiat rondele, ardeiul gras fideluta, frunzele de patrunjel si marar. Se potriveste de sare si piper, apoi se da cratita la cuptor pina cind scade sosul bine. Cind este scazut bine se pun deasupra feliile de carne, iar peste ele se fac ochiuri rominesti. Se mai pune vasul pentru citeva minute in cuptorul incins.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.