Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Orez sârbesc
Rețetă tradițională din Serbia
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Ceapă, ardei gras, morcovi, mazăre (facultativ), ciuperci (facultativ), roșii la conservă sau 1 lingură bulion, orez cu bobul rotund, delikat sau supă de carne, ulei, sare, piper, mărar, pătrunjel, 1 cățel de usturoi.

Mod de preparare: Se curăță legumele și se taie. Se prăjesc puțin toate legumele, de preferat în ulei de măsline. Se adaugă și orezul și se amestecă cu legumele.

Se acoperă cu apă, se adaugă delikat pentru gust și se lasă să fiarbă la foc mic. Din când în când, se amestecă și, dacă trebuie, se adaugă apă până fierb orezul și legumele. Mâncarea trebuie să fie legată.

Se adaugă roșiile din conservă sau bulionul, mirodeniile, feliuțe subțiri de usturoi.

Se servește ca garnitură pentru friptură sau ca mâncare de post.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.