Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Orez cu cașcaval și sos de roșii
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 2

Ingrediente: 3 cesti cu orez, 100 g unt, 150 g cascaval ras, 2 cesti cu apa, 3 linguri sos de rosii, sare, piper.

Mod de preparare: Se alege orezul si se spala bine. Se pune untul într-o cratita pe foc sa se topeasca, apoi se toarna, orezul si se amesteca. Se toarna o ceasca de apa fierbinte si se adauga putina sare si piper. Se lasa sa fiarba la foc mic, timp de 15-17 minute. Cand apa a scazut si orezul este fiert, se amesteca 2-3 linguri sos de rosii mai gros cu cascaval ras si se pune într-o cratita unsa cu unt. Se da la cuptor pentru 5-7 minute.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.