Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Omletă japoneză
Rețetă tradițională din Japonia
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 oua, faina, o ceapa, un morcov, jumatate vinata, un ardei gras, un cartof.

Mod de preparare: Se curata legumele si se taie in feliute subtiri julien. Se adauga 2 oua, sare, piper si faina cit cuprinde(citeva linguri) pentru a fi un aluat care sa nu curga. Se ia cate o lingura din compozitie si se prajesc in uleiul incins citeva minute pe ambele parti.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.