Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Omletă fără ouă
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g branza tofu cleioasa, 2 cepe verzi tocate marunt, 1 lingura sos de soia, 2 linguri ulei (se poate reduce cantitatea, daca doresti), 1/4 lingurita mustar, 1/4 lingurita paprika, 1/4 lingurita sofran, sare, dupa gust.

Mod de preparare: Scurge tofu si pune intr-un bol. Adauga condimentele si sosul de soia, zdrobeste si amesteca bine cu furculita. Adauga ceapa verde tocata. Pune uleiul intr-o tigaie medie si incalzeste-l. Toarna compozitia de tofu, fara a amesteca. Asteapta pana marginile se ingalbenesc putin si devin crocante, apoi intoarce cu spatula.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.