Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Omletă cu slănină afumată

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 oua, 200 g slanina afumata, 1 buc. ceapa, 1/2 buc. gogosar rosu, sare, piper, verdeata.

Mod de preparare: Se taie slanina in fasii lungi, dupa care se cresteaza sa aiba forma unui pieptene. Se aseaza pe fundul unei cratite de fonta si se lasa la foc mic la rumenit, se intoarce pe partea cealalta. Se adauga ceapa tocata in pestisori si cand devine aurie se rastoarna ouale batute in care s-a adaugat sare si piper dupa gust. Se orneaza pe deasupra cu fasii de gogosar si se acopera pana se coace. Se ridica de pe foc, se pune pe un platou si se presara verdeata tocata.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.