Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Omletă cu gîturi de raci
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 oua, 2 linguri de lapte, untdelemn, 20 gituri de rac, 4-5 ciuperci, verdeata, 2 linguri smintina, sare, piper.

Mod de preparare: Se prepara o omleta din cele 6 oua, lapte, sare, piper. Umplutura se pregateste din gituri de raci, spalate si fierte care se amesteca cu ciupercile inabusite in untdelemn, verdeata tocata, smintina, sare si piper.
Se umple omleta cu acest amestec si se serveste calda.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.