Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Omletă cu creier și ceapă

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 8 ouă, 150 g creier, o ceapă mică, 25 g unt sau o lingură de untdelemn, sare, piper, pătrunjel.

Mod de preparare: Într-o crăticioară, ceapa tăiată mărunt se călește un minut, în unt sau untdelemn. Se adaugă creierul de porc sau vițel, tăiat în felii de 1 cm grosime și care se vor așeza peste ceapă și se vor căli cîte 5 min pe fiecare parte, la foc mijlociu, ca să nu se ardă ceapa. Se trage apoi cratița de pe foc, se presară creierul cu un vîrf de linguriță cu sare, un vîrf de cuțit cu piper și pătrunjel tăiat mărunt și se lasă la cald pe un vas cu apă fierbinte pînă se pregătește omleta. Creierul se răstoarnă peste omletă, aceasta se împăturește în două și se servește fierbinte, presărată cu puțină brînză.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.