Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Omletă cu ciuperci (II)
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porții: 2

Ingrediente: 4-5 ouă, 40-50 g unt sau 50 ml ulei, sare, piper, 100 g ciuperci, o ceapă de mărime mijlocie, mărar, pătrunjel, 50 g brânză de oi sau cașcaval ras.

Mod de preparare: Se taie ceapa mărunt, se călește cu o lingură de ulei la foc mic, apoi se adaugă ciupercile bine spălate și tăiate felii subțiri, sare și piper după gust, lăsându-se să fiarbă, acoperit, până scade apa și se prăjesc ciupercile, se aromează cu mărar și pătrunjel, tocate mărunt și se acoperă cu capac. Într-o tigaie separată se face omleta normal preparată cu unt, dar se prăjește numai pe o parte, peste care se răstoarnă ciupercile preparate mai sus punându-se deasupra brânza sau cașcavalul ras și se dă la cuptor pentru 5 minute.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.