Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Omletă cu ceapă și salam

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 8 oua, 4 cepe verzi mai groase (se poate folosi si praz), 100 g salam, 1 lingura untdelemn de floarea soarelui, 25 g unt, sare, piper.

Mod de preparare: Curatati ceapa si taiati-o bucati mai mari (inclusiv partea verde). Cojiti salamul si taiati-l rondele subtiri. Incalziti o tigaie mare, puneti untul, iar cand acesta s-a topit, caliti ceapa pe foc mic circa 10 minute, amestecand incontinuu. Adaugati salamul, amestecati-l repede cu ceapa si luati tigaia de pe foc. Bateti ouale cu furculita, sarati, piperati si turnati-le peste ceapa si salam. Puneti tigaia iar pe foc si lasati omleta sa se prajeasca, amestecand cat de des. circa 5 minute, pana ce se incheaga usor. Acoperiti tigaia cu un capac, lasati omleta inca 5 minute pe foc si serviti-o calda.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.