Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Omletă cu cartofi și cașcaval
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 2

Ingrediente: 200 g cartofi, 5 ouă, 1 ceapă roșie, 50 g cașcaval, sare, piper, ulei

Mod de preparare: Se curță și se spală cartofii și se dau prin răzătoare. Apoi se toacă mărunt ceapa și se dă prin răzătoare cașcavalul.

Într-un vas, se amestecă cu o furculiță ouăle și cartofii dați prin răzătoare, storși bine cu mâna. Se adaugă ceapa și cașcavalul și se amestecă din nou. Se asezonează cu sare și piper.

Se punem jumătate din compoziție în tigaie la foc mediu și se lasă până când se încheagă oul la suprafață apoi se întoarce omleta și se mai lasă câteva minute, până se rumenește și pe cealaltă parte.

Se procedează la fel și cu compoziția rămasă.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.