Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ochiuri românești cu iaurt
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 8 ochiuri românești, 4 pahare de iaurt, 3 căței de usturoi (zdrobiți sau dați pe răzătoare), sare, piper, 1/2 linguriță paprica (boia), o linguriță de verdeață tocată.

Mod de preparare: Se bate bine iaurtul cu usturoiul, sarea, piperul și paprica. Se varsă jumătate din sosul astfel obținut în farfurii. Puneți pe fiecare farfurie câte două ochiuri românești și turnați peste ele sosul rămas. Decorați cu verdeața tocată.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.