Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Napolitană cu cremă de zahăr ars și nuci
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Porții: 6

Ingrediente: 6 ouă, 1 pachet de margarină sau unt, 1 kg zahăr, 1 farfurie adâncă cu nuci tocate, 1 pachet de foi de napolitane.

Mod de preparare: Se freacă ouăle întregi cu 1/4 din zahăr, apoi se adaugă untul și se freacă până se face o pastă și apoi se adaugă nucile tocate.

Separat, se pune pe foc restul de zahăr și se topește, apoi peste acesta se pune compoziția de mai sus și se amestecă până se topește zahărul. Această cremă se va pune pe foile de napolitană în unul sau mai multe straturi, după dorință.

Se servește imediat sau după ce a căpătat consistență.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.