Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Mușchi de vită cu legume de vară

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 4 buc. mușchi de vită (a 175 g), 1 vânătă, 1 dovlecel, câte 1 ardei gras galben și roșu, 3 roșii, 2 cepe, 1 cățel de usturoi, 2 crenguțe cimbru, 200 g orez, sare, 4 linguri ulei, 400 ml supă de legume (instant), piper, un vârf de cuțit de zahăr.

Mod de preparare: Carnea se curăță de pielițe, se spală și se zvântă. Vânăta, dovlecelul și ardeii se spală, se curăță și se taie în cubulețe mici. Roșiile se opăresc 30 de secunde în apă clocotită și, când s-au răcit, se curăță de pieliță și de semințe și se taie cubulețe. Ceapa și usturoiul se curăță, ceapa se taie peștișori, iar usturoiul se toacă mărunt. Orezul se fierbe în apă cu sare. Se încing într-o cratiță 2 linguri ulei, se adaugă ceapa, usturoiul și ardeii și se călesc cca 2 minute. Se pune și restul de legume și se amestecă rapid, pe foc. Se toarnă supa, se adaugă cimbrul tăiat mărunt, sarea, piperul și zahărul și se lasă să fiarbă cca 8 minute. În restul de ulei încins se frige mușchiul de vacă, condimentat cu piper. Se sărează și se servește alături de legume și garnitură de orez.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.