Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Mușchi de vacă cu sos de zarzavat și macaroane

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 150 g muschi de vaca, 15 ml ulei, 1/2 morcov, 1/2 radacina patrunjel, 1/2 telina, 1 rosie (1 lingura suc de rosii), putin cimbru, 1/2 lingurita faina, sare.

Mod de preparare: Se bat usor feliile de muschi si se pun sa se inabuse cu zarzavatul taiat felii, ulei si putina apa cu sare; se lasa pina se fragezesc. Cind este aproape gata muschiul, se toarna deasupra sucul de rosii amestecat cu faina si cimbrul. Se mai lasa sa fiarba 15-20 minute, apoi se da sosul prin sita.
Se serveste cu garnitura de macaroane si salata verde agrementata cu ulei, sare, zeama de lamiie, marar tocat sau alta salata de cruditati.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.