Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Musaca de varză

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg varză, 700 g carne tocată, 2 ouă, 50 g de orez, măghiran, pătrunjel verde, sare, piper, mărar, cimbru, 7-8 roșii mari, 2 gogoșari, smântână.

Mod de preparare: Varza se curăță și se taie fideluță. Se dă cu sare, se frământă și o lăsăm să se înmoaie. Între timp pregătim carnea: o amestecăm cu sare, piper, orezul ales și spălat, ouăle întregi, măghiran și pătrunjel verde tocat. Amestecăm bine. Într-o cratiță de tuci ceva mai mare așezăm crenguțele de cimbru și un strat de varză (pe care o stoarcem de apă), un praf de piper, mărar, un strat de felii de roșii și un strat de felii de gogoșar; apoi punem carnea uniform, alte straturi de roșii și gogoșari și al doilea strat de varză, praf de piper, mărar și ultimele straturi de felii de roșii și gogoșari. Adăugăm o ceașcă cu apă, acoperim cu capac și fierbem pe foc mic până ce varza este gata, după care dăm mâncarea la cuptor, fără capac, să scadă.
Se servește cu smântână.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.