Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Musaca de cartofi

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 100 g carne de vaca fiarta, 3-4 buc. cartofi, 15 ml ulei, 2 buc. rosii, o lingurita suc de ceapa, 2 linguri suc de rosii, verdeata, sare, 1/2 buc. morcov fiert.

Mod de preparare: Cartofii fierti in coaja se curata si se taie felii. Carnea fiarta se da prin masina si se amesteca cu sucul de ceapa, morcovul fiert, sarea si verdeata tocata. Se asaza apoi in cratita cartofii taiati felii, un strat de carne, apoi iar felii de cartofi. Se amesteca rosiile tocate cu uleiul si verdeata si se toarna deasupra. Se dau la cuptor sa scada.
Se serveste cu sucul proaspat de rosii deasupra.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2023 Pandora Impex SRL.