Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Morcovi cu fasole la cuptor
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g fasole albă, 2 morcovi, 3 cepe potrivite, 1 ardei gras roșu, 3 căței de usturoi, 2 lingurițe boia dulce de ardei, 3 linguri ulei, 1 lingură pătrunjel tocat, sare, piper.

Mod de preparare: Fasolea se alege, se spală și se pune la fiert. După ce a dat de mai multe ori în clocot, se aruncă apa și se pune fasolea în apă proaspătă cu sare. Se adaugă ceapa tăiată mărunt și ardeiul tăiat fâșii. Se lasă pe foc până se înmoaie. Morcovii se curăță, se taie rondele fine și se sotează în ulei încins. Se adaugă usturoiul zdrobit, boiaua, sare, piper, pătrunjel tocat. Se pune fasolea fiartă și scursă într-o cratiță, se toarnă deasupra compoziția de morcovi și se dă cratița la cuptor pentru 15 minute.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.