Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Miel cu spanac și lămâie

Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 750 g carne de miel, 1 1 kg spanac, 1 ceapa mare, 1 lingurita faina, 4 linguri ulei, 1 lingura bulion, sare, zeama de lamiie.

Mod de preparare: Carnea bine spalata si taiata bucati se rumeneste in ulei, se adauga ceapa tocata marunt, faina, spanacul (foarte bine ales, spalat, oparit si bine scurs), o lingura de bulion, 2-3 linguri de apa si sare. Se acopera cratita si se da la cuptor ca sa scada bine.
Se serveste cu zeama de lamiie.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.