Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Merlucius cu rozmarin la cuptor
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 morcovi, 3 cepe, 1 kg de trunchi sau file merlucius, 100 ml de vin alb, 100 ml apa, rozmarin uscat (se vinde la standul cu condimente).

Mod de preparare: In tava neunsa se pune un strat de ceapa taiata rondele, apoi morcovul ras, pestele care a fost in prealabil sarat si presarat cu rozmarin. Vara se pune deasupra si 3 rosii foarte coapte taiate felii. Se pune in cuptorul incins. Se lasa la foc mediu pe 15 min. Apoi se toarna vinul diluat cu apa si se lasa la foc mic, pana e gata pestele (vreo 25 min).
Se serveste cu cartofi fierti.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.