Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Mere la cuptor (II)
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porții: 5

Ingrediente: 5 mere, 1 lingura pudra de migdale, 2 linguri zahar, 1 lingura miere lichida, 1 lingura rom, 40 g unt.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 grade C si puneti zaharul intr-o farfurie adanca.
Spalati bine merele, stergeti-le si scobiti-le - lasandu-le intregi - pentru a indeparta semintele si partea lemnoasa.
Puneti untul sa se topeasca, ungeti merele de jurimprejur si rostogoliti-le prin zahar. Asezati-le intr-o tava suficient de mare, cat sa incapa toate cinci deodata.
Umpleti scobiturile - pe jumatate - cu pudra de migdale, turnati putina miere si asezati la loc coditele, ca sa para intregi.
Turnati in tava romul si lasati merele sa se coaca 25 de minute.
Serviti-le caldute.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.