Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Medalion de pește cu legume
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 4 fileuri de pește, 1 dovlecel, 3 cartofi, 2 ardei capia, 1 cutie de bere blondă, 100 g făină, 50 g parmezan, 2 căței de usturoi, 1 lingură de pesto de rucola, 1 lămâie, ulei de măsline, sare, piper, salată rucola, oțet balsamic, pătrunjel.

Mod de preparare: Fileurile de pește se spală, se șterg cu un șervet absorbant și se ung cu ulei. Se condimentează, se așază pe o folie de aluminiu, se presară pătrunjel tocat, se pun câteva felii de lămâie și se împachetează. Se așează pe un grătar încins și se frig circa 7 min. pe fiecare parte.

Cartofii se spală, se fierb pe jumătate, se lasă să se răcească puțin și se curăță de coajă. Se taie cuburi, se așază într-un castron împreună cu dovlecelul tăiat cuburi și presărat cu sare. Se lasă 10 min., se trec prin făină, se prăjesc în ulei încins și se scot cu o spumieră.

Se face un amestec din bere, sosul pesto, usturoiul pisat, ardeii capia tăiați cubulețe, parmezanul ras, sarea și piperul.

Se fierbe până scade puțin, se toarnă peste ingredientele prăjite și se amestecă, având grijă să nu se sfărâme.

Se servesc alături de fileurile de pește și o salată din rucola, oțet balsamic și ulei.

Ca băutură însoțitoare, se recomandă Fetească Albă.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.