Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Medalioane de porc în sos de cocos

Ingrediente: 2 bucati muschiulet de porc, 2 pachete bacon feliat, 1 cutie frisca lichida (250ml), 1 cutie sos rosii (250ml), 1 cutie smantana grasa, 1 conserva lapte de cocos, 1-2 catei de usturoi, rozmarin, vegeta, piper, alte condimente la alegere, putin ghimbir ras.
ulei pentru tava

Mod de preparare: Muschiuletul se taie medalioane si se infasoara pe margini cu bacon (o felie pe fiecare medalion). Medalioanele se condimenteaza, se pun intr-o tava cu ulei si se pun in cuptorul incins pana se rumenesc bine. Intre timp se amesteca frisca, smantana, sosul de tomate, usturoiul pisat, laptele de cocos, radacina de ghimber rasa, rozmarinul si alte condimente la alegere. Sosul se toarna peste carne si se mai lasa 30 minute la cuptor. Se serveste cu garnitura de cartofi sau cu gnocchi (galuste de cartofi).





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.