Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Mazăre cu frigănele
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Ingrediente: 1 kg mazare verde, 50 g unt, 50 ml ulei, 12 felii piine, 2 oua, 1 ceasca lapte, 1 lingurita zahar, sare, verdeata tocata marunt.

Mod de preparare: Mazarea se fierbe si cind este gata se scurge bine de apa, se opareste cu untul fierbinte si se presara verdeata. In timp ce fierbe mazarea, se prepara friganelele astfel: feliile de piine curatate de coaja se inmoaie in lapte, se trec prin ouale batute si se prajesc in uleiul incins. Friganelele se servesc cu mazarea calda, de obicei cite doua de persoana.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.