Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Marinată de crap (II)
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1 kg crap, 3 linguri ulei, 2 linguri făină, sare, 1 ceașcă oțet, 1 ceașcă apă, 3-4 boabe de ienibahar, 2-3 foi de dafin, 2 lingurițe rase de zahăr, sare.

Mod de preparare: Crapul, curățat și spălat, se taie în bucăți, se sărează și se lasă sa stea astfel o jumătate de oră. Se usucă fiecare bucată cu un șervet curat, se dă prin făină și se prăjește în ulei incins, pe ambele părți, la foc mic. Bucățile de crap rumenite frumos se așează într-un castron sau într-un borcan și se toarnă peste ele oțetul care a dat cîteva clocote împreună cu apa, sarea, boabele de ienibahar, foile de dafin și zahărul. Cînd se toarnă peste pește, oțetul trebuie să fie rece. Se servește după 2-3 zile.
Dacă sosul este prea acru, se adaugă puțină apă fiartă, sau, dacă mai trebuie acrit, se mai adaugă puțin oțet fiert și răcit.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.