Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Mâncărică de pui cu mirodenii
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 600 g cartofi, 600 g morcovi, o ceapa, 500 g piept de pui (file), 2 linguri ulei, sare, piper, o lingurita curry, 1/2 lingurita scortisoara, o lingurita ierburi aromate, 400 ml zeama concentrata de pui, 1/2 legatura menta, 300 g iaurt slab (dietetic).

Mod de preparare: Se spala cartofii, se curata de coaja si se taie cubulete. Morcovii spalati si curatati se taie felii, iar ceapa julien.
Se spala carnea, se zvanta, se taie bucati si se prajeste circa 3 minute in uleiul incins, se adauga sare, piper si curry si se scoate din tigaie. In locul ei, se pun la prajit cartofii, morcovii si ceapa, se sareaza, se pipereaza, se incorporeaza si celelalte mirodenii, se sting cu zeama de carne (Knorr+apa) si se lasa sa fiarba la foc mic, circa 10 minute. Se adauga si bucatile de carne, se mai fierb inca 5 minute si se gusta mancarea de sare si piper.
Menta spalata, zvantata si taiata marunt se amesteca cu iaurtul si se serveste - ca un fel de sos - langa puiul cu cartofi si mirodenii.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.