Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Mâncărică de pește cu țelină și roșii
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 2 radacini de telina, 500 g cartofi, 1 ceapa mare, 2 linguri untdelemn, sare, piper, 500 ml apa fiarta cu Delikat si vin alb (250 ml + 250 ml), 1 cutie de rosii in bulion (800 g), un praf de zahar, 400 g peste alb dezosat, 2 linguri de marar tocat.

Mod de preparare: Se curata telina de coaja, se spala si se taie felii. Se curata cartofii, se spala si se taie in sferturi. Se curata ceapa si se toaca. Toate legumele se calesc in untdelemn incins. Se adauga condimentele, apa fiarta cu Delikat si vin si se lasa totul sa fiarba 10 minute, cu capac.
Se adauga rosiile taiate marunt, cu lichid cu tot, si se lasa sa fiarba mai departe 10 minute, fara capac. Se gusta de sare si piper.
Se spala pestele, se zvanta intr-un stergar si se taie in bucati potrivite. Se sareaza, se pipereaza si se pun sa fiarba in supa circa 5 minute. Se adauga mararul tocat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.