Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Mâncare de dovlecei cu ardei și usturoi
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2-3 dovlecei, 400 g ardei, 2 căței de usturoi, 4 cepe, 600 g roșii, piper, ulei, 1 legătură pătrunjel verde.

Mod de preparare: Tai dovleceii rondele, le prăjești în ulei, apoi le lași deoparte. Cureți ceapa, o tai fideluță, apoi o călești în ulei, adaugi ardeii curățați de semințe și tăiați tot fideluță și le călești împreună 10 minute. Tai mărunt roșiile, le adaugi în cratiță, presari sare și piper după gust, mai adaugi câte puțină apă din când în când și lași să fiarbă 30 de minute. După acest timp, pui rondelele de dovlecei și mai fierbi mâncarea 5 minute la foc mic.
Când totul este gata, adaugi usturoiul pisat și presari pătrunjel verde.
Pregătită fără usturoi, această mâncare este perfectă ca și conservă pentru iarnă. Sigur, o pui în borcane, le căpăcești și le sterilizezi.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.