Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Mâncare de berbec

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 750 g carne de berbec, 2 țeline, 8 cartofi, 10 cepe, 1 l zeamă de carne, sare, piper.

Mod de preparare: Se alege piept sau spinare de berbec, se taie în bucăți. Cartofii se curăță, țelina și ceapa se taie felii. Se așează totul într-o cratiță, un rând de carne, un rând de zarzavat amestecat, apoi iar carne. Se adaugă sare, piper și zeama de carne sau apă fierbinte. Se lasă cratița acoperită pe plită să fiarbă încet. Când zeama a început să scadă, cratița se pune la cuptor. Mâncarea gata trebuie să fie scăzută.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.