Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Macaroane cu sos de roșii și ciuperci
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1-2 cutii de spaghete sau macaroane scurte, 6 rosii mari sau 8 mici, 4 catei de usturoi, 100 ml untdelemn, ierburi provensale (se gasesc in plicuri, sub forma de condimente) sau orice planta aromata va place (foi de dafin, tarhon, etc.), 1 conserva mica de ciuperci sau 200 g ciuperci proaspete.

Mod de preparare: Se oparesc rosiile in apa clocotita si se curata de coaja, apoi se taie marunt. Se incinge untdelemnul intr-o craticioara, se calesc in el cateii de usturoi curatati si taiati, apoi ciupercile bine scurse (daca sunt din conserva; daca sunt proaspete, se calesc in untdelemn, impreuna cu usturoiul). Cand sunt gata, se adauga rosiile si se lasa sa dea cateva clocote. La urma, se presara condimentele sau verdeata tocata marunt.
Se pot servi deopotriva calde sau reci, alaturi de macaroanele fierte “al dente”.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.