Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Lipie cu pere și brânză
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 2 cepe roșii, 2 pere, 4 lipii rotunde mici (se găsesc la magazinele cu preparate arăbești), 6 linguri unt (amestecat cu verdeață tocată), 150 g brînză Roquefort (Bucegi), puțin cimbru proaspăt, piper negru.

Mod de preparare: Se curăță ceapa și se taie rondele. Perele spălate și curățate se taie în sferturi și pe urmă felii.
Se ung lipiile cu unt și se taie în două semicercuri. Se pun peste ele feliile de pară și rondelele de ceapă, se presară cu brînza fărîmițată și frunzulițele de cimbru și piper și se așează cele două jumătăți de lipie una peste alta.
Se înfășoară în folie de aluminiu și se prăjesc pe grătar, pînă ce se topește brînza, întorcîndu-le de cîteva ori.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.