Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Limbă înăbușită

Timp de preparare: 3 h 15 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 buc. limba mijlocie, 30 g margarina, 1 pahar vin alb, o capatina usturoi, o lingurita faina, verdeata.

Mod de preparare: Se fierbe limba inabusit, cu putina apa, aproximativ 2 ore la foc redus. Se scurge bine de apa si se pune intr-o cratita cu putina margarina. Se adauga usturoiul, vinul, verdeata. Se lasa sa fiarba incet inca o ora. Se paseaza sucul si se leaga cu faina.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.