Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Limbă de mare cu legume Provençal
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Limba de mare file (200-250 g), unt, suc de lamaie, sare, piper, vin alb, rosii, 1 ardei gras, usturoi, 3 cepe rosii, orez, tabasco.

Mod de preparare: Limba de mare se lasa 10 minute la cuptor, intr-o tava cu putin unt, apa, suc de lamaie, sare, piper si un strop de vin alb. Separat, se pun legumele pe gratar (2 rondele de rosii, 1 ardei gras felii, rondele de ceapa rosie) condimentate.
Ceapa fin taiata se pune la calit cu ardei gras, rosii cubulete si usturoi, iar dupa sotare se sting cu vin alb, suc de rosii si apa cu sare.
Ulterior, se adauga legumele de pe grill si se dau in clocot 2-3 minute. Pestele, stropit cu sosul de legume (in care se adauga 2-3 picaturi de tabasco si 2-3 linguri din zeama din tava), se serveste pe orez alb, aromat cu vin si unt.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.