Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Legume verzi umplute

Timp de preparare: 1 h 50 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 6 ardei verzi, 4 gulii, 1 dovlecel, 10 frunze de tei, 300 g carne tocată, 250 g orez, sare, piper, cimbru, boia, mărar, pătrunjel tocat, bulion, 2 ouă, 1 ceapă.

Mod de preparare: Cureți ardeii, scoți miezul guliilor, tai și dovlecelul în jumătate și îi scoți miezul. Le speli pe toate și le lași să se scurgă. Cureți ceapa, o tai mărunt, o călești în ulei, adaugi orezul și după 5 minute o dai deoparte. Amesteci orezul și ceapa călite cu carnea tocată și ouăle, pui și verdeața tocată, sare, piper, cimbru și boia după gust și omogenizezi compoziția. Speli frunzele de tei, le opărești în apă cu sare și înfășori cu ele 10 sarmale. Cu compoziția rămasă umpli legumele verzi și le pui un căpăcel din felii de roșii. Pui miezul legumelor într-o cratiță mai largă și așezi legumele umplute și sarmalele. Desfaci bulionul în apă și-l torni în cratiță, apoi dai totul la cuptor pentru 40-45 de minute.
Dacă-ți place, pune printre legume și câteva felii de costiță afumată.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.